Alt om Wii U


Spillere som vil ta spillingen til et nytt nivå, bør investere i spillkonsollen Wii-U, som er en av de mest avanserte konsollene på markedet. Wii-U har mye nyskapende teknologi, og gir spillerne mange flere muligheter enn tidligere versjoner av denne konsollen. Det er nettopp dette som har gjort Wii-U populær. I denne artikkelen kan du lese mer om hva som er bra med denne spillkonsollen.

Spillkontroller

Man kan spille både enkeltspillerspill og flerspillerspill, og man kan se TV. Berøringsskjermen gjør det enkelt å bytte mellom de ulike mulighetene. Dersom noen andre vil bruke TV-en, kan man spille flere spill på konsollen, uten å bruke TV-skjermen. Det kan være nyttig når noen andre heller vil se på TV.

Kompatibel med Wii

Man trenger ikke å kaste det gamle tilbehøret når man kjøper Wii-U. Den nye versjonen er kompatibel med eldre versjoner, slik at man kan bruke eksisterende utstyr og overføre lagrede spill til Wii-U. Alle favorittspillene fra Wii kan spilles på Wii-U.

HD gir ekstra høy kvalitet

HD er allerede vanlig i TV-er, og gir et klarere bilde. Wii-U tilbyr HD-spill, der spillerne kan nyte et skarpere skjermbilde som gjør spillingen enda mer engasjerende og spennende. Spillene har en skjermkvalitet som kan sammenlignes med HD-TV.I tillegg får man også adgang til Miiverse og Nintendo e-shop når man kjøper en Wii-U. Dette gir tilgang til et unikt kommunikasjonsverktøy, og man kan finne nye spill og nyttig informasjon. Disse faktorene bidrar til økt spilleglede. Dersom man vil finne ut mer om denne spillkonsollen, kan man gå på nettet og lese mer om fordelene den nye konsollen har, sammenlignet med den klassiske forgjengeren Wii.

Gode spill til Wii-U

Super Mario 3D World var det første Mario-spillet som kom til Wii-U, og dette spillet er kanskje et av de beste spillene som finnes til denne konsollen. Et annet spill som er verdt å prøve, er The Legend of Zelda: The Wind Waker HD. Dette er HD-versjonen av et av de beste Zelda-spillene. Spillet er mye bedre enn originalspillet. Alle som liker LEGO, vil sette pris på spillet The LEGO Movie Videogame.